fbpx

RaceTime Magazine 13/2020: En sæson, der har overrasket de fleste

Danske Alice Weiste og John Christensen står bag The JC Organization. De har i 2020 haft deres heste i træning i Sverige og i Norge. Og på York Stutteri har de opstaldet Skandinaviens dyrest indkøbte avlshoppe. Alice og John har haft en 2020-sæson, som kun de færreste tør drømme om.


Sidste sommer besøgte Klaus og Per Bustrup Alice Weiste og John Christensen.

Artiklen fortalte om Alice og John, deres baggrund og hvordan interessen for galopheste opstod.

Overskriften var “De nye kometer”, og Per og Klaus spåede, at vi i de kommende år ofte vil se The JC Organizations amerikansk-inspirerede jockeydragt i vindercirklen.

RaceTime Magazine fik ret.

Men at Alice og John ville nå helt til tops på så kort tid, dét har vist overrasket de fleste.


Læs opfølgningen på fuldblodseventyret i årets sidste udgave af Brdr. Bustrups RaceTime Magazine hér.

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste artikler

Scroll to Top