fbpx

RaceTime Magazine 11/2020: Et stort spring

For et år siden tog kæresteparret Rikke Bonde og Nicolaj Stott et stort spring og blev selvstændige. 


I dag er de etableret nær Jægerspris med alle ønskelige faciliteter for træning af galopheste til stede. Og de har et godt liv sammen.

I årets 11. udgave af RaceTime Magazine har Brdr. Bustrup besøgt Rikke, Nicolaj og deres søn Noah. Hér får du deres fælles historie.


Læs RaceTime Magazine 11/2020.

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste artikler

Scroll to Top