fbpx

RaceTime Magazine 7/2021: Det bliver i familien

Afstamning er alfa og omega for succes i galopsporten. Northern Dancer, Sadler’s Wells, Galileo og Frankel er blandt de mest betydende avlshingste i nyere tid, og de kommer fra samme faderlinje.


Coolmore i 2007: Sadler’s Wells leder an foran sine tre sønner Galileo, Montjeu og High Chapparal. Foto: Ed Whitaker / Coolmore.

Fredag den 17. september afholdes Scandinavian Open Yearling Sale på York Stutteri.

Åringskataloget og de fremstillede hestes stamtavler studeres allerede flittigt. Bl.a. har Galileo-sønnen, Juniper Tree, 11 afkom til salg.


Læs RaceTime Magazine 7/2021 hér.

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder

Scroll til toppen