fbpx

Øvrevolls græspremiere udsat til lørdag den 24. juni

Efter et møde mellem Øvrevoll Trenerforening, administrationen og driftselskabet er man mandag blevet enige om at fastsætte årets græspremiere til lørdag den 24. juni. Det betyder, at græssæsonen begynder fem uger senere end normalt.


“Vi beklager, at vi ikke har mulighed for at begynde tidligere. Trænerne har brug for planlægning og en dato at forholde sig til, og samtidig må vi tage hensyn til banens beskaffenhed”, siger Øvrevolls administrerende direktør Thomas Gjelsås og fortsætter:

“En krævende vinter har desværre sat sine spor, og vi er nødt til at sætte mere tid af for at kunne præsentere en tilfredsstillende græsbane”.

“Banemandskabet har gjort hvad de kan, vi har fået rådgivning af ekstern græsekspertise, og vi vil nu iværksætte yderligere tiltage for at se om vi kan opnå et hurtigere resultat”.

“Vi er selvfølgelig både kede af det og frustrerede over dette, og tænker både på ejere og aktive i en kedelig situation”.

Der vurderes nu forskellige alternativer, og Norsk Galopp vil rundsende mere information og nye propositioner til løbsdagene i juni på tirsdag.

Dertil vil tre af hovedløbene, som skulle have været afholdt på græsset den 8. juni – Lyches Minneløp, Øvrevoll Hesteeierforenings Handicap og Erik O Steens Memorial – højst sandsynligt blive flyttet til lørdag den 24. juni.

Hér rides også Norsk 1000 Guineas, Norsk 2000 Guineas og Oslo Cup (L).

Øvrevoll. Foto: Hesteguiden.com.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top