fbpx

Nu er Flamingo Girl blevet vallak

Fredagens syvende og sidste opgør på Meydan gemmer på en af de mere spøjse fortællinger i fuldblodssporten. Hér bliver der nemlig comeback til den 6-årige vallak Flamingo Girl, som tidligere var en hoppe.


Flamingo Girl (sort/hvide farver) var først over stregen i Premio Elena E Sergio Cumani (Gr.3) i 2021, men blev siden diskvalificeret.

“Tyskopdrættede Flamingo Girl vandt i september 2021 Gruppe-3-opgøret Premio Elena E Sergio Cumani for hopper i Italien, men hun blev sidenhen diskvalificeret på grund af et for højt testosterontal (det mandlige kønshormon, red.)”, beretter den tidligere træner og amatørrytter Jan Olsen, som i dag er bosat i Dubai.

“Hendes tyske træner Henk Grewe benægtede, at han skulle have givet hende nogen form for hormoner, og i stedet blev Flamingo Girl grundigt undersøgt. Hun viste sig at være hermafrodit, alt tvekønnet med både han- og hunkønsorganer”, fortsætter Jan.

“Og der skulle blot en forholdsvis simpel operation til for at få hende ‘kastreret’, så nu kan hun starte som værende vallak på Meydan fredag aften for sin nye træner Doug Watson”.

Flamingo Girl, der er efter Soldier Hollow ud af Silver Hawk-datteren Flamingo Sky, trænes nu af lokale Doug Watson og skal starte for første gang siden den 10. oktober 2021.


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top