fbpx

Mor Spirit besejret i San Felipe

Danskejede Mor Spirit kunne ikke hamle op med Danzing Candy (Twirling Candy), som vandt lørdagens San Felipe Stakes over 1700 meter på Santa Anita efter fra start til mål.


Mor Spirit virkede noget tung i det for dagen og klarede akkurat andenpladsen to længder bag vinderen, som startede i et Stakes Race for første gang.

På trods af nederlaget var både jockey Gary Stevens og træner Bob Baffert glade for præstationen.

“Jeg er super glad. Mor Spirit var alt for frisk, så jeg måtte holde igen og han trængte til løbet”, udtalte Hall Of Fame-jockeyen efter løbet, mens Bob Baffert udtrykte tilfredshed over, at hans hest havde fået yderligere kvalificeringspoint til start i Kentucky Derby.

Samtidig pointerede Baffert, at Mor Spirit bliver bedre over 2000 meter.

Eskendereya-sønnens næste start er stadig planlagt til Santa Anita Derby i begyndelsen af april.


Se San Felipe Stakes (Gr.2) herunder:

Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top