fbpx

Michael Lunds Faiza var overlegen i Santa Anita Oaks

Danske Michael Lunds 3-årige Girvin-datter Faiza levede op til den klare favoritværdighed i nattens Santa Anita Oaks (G2) i Californien. Lund var på plads og så sin hoppe for første gang siden han selv var med til at købe hende på Fasig-Tipton i fjor.Faiza vandt Grade-2-opgøret med næsten syv længder i hænderne på Flavien Prat, og normalt set ville hun på nuværende tidspunkt være én af de varme favoritter til sejren i Kentucky Oaks (G1) om en lille måneds tid.

Bob Baffert er dog stadigvæk udelukket fra at starte sine heste på Churchill Downs, og flere af de store kandidater til både Kentucky Derby og Kentucky Oaks har den seneste tid byttet træner for at kunne optjene point til deres deltagelse.

Michael Lund har dog ikke tænkt sig at jagte Oaks-triumfen i Kentucky på bekostning af at sende Faiza andetsteds hen, og han sagde efter nattens sejr, at man kan ikke få alt her i livet, og hvis det er prisen at betale for at lade Faiza blive hos verdens bedste galoptræner, så er det sådan det bliver.

Faiza forventes i stedet at gå imod nogle af de store opgør for de 3-årige hopper på den amerikanske østkyst henover resten af foråret og ud på sommeren. Hun er hidtil ubesejret i sin karrieres fem første starter.

I videoen i toppen af artiklen kan du se både Santa Anita Oaks (G2) fra start til mål, samt det efterfølgende sejrsinterview med både Bob Baffert og Michael Lund.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top