fbpx

Meydan: Silent Night, Khatun og Revolutme meldt til torsdag

På torsdag kan der for første gang i 2021 være skandinavisk deltagelse på Meydan, fordelt på tre forskellige trænere. Silent Night er meldt i Gruppe-2-opgøret Cape Verdi Stakes, og i UAE 1000 Guineas (L) er Dina Danekildes Khatun og Bent Olsens Revolutme med på listen.


Khatun. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Khatun (French Navy) og Revolutme (Fast Company) er blandt de bare ni forhåndsanmeldte hopper i det klassiske UAE 1000 Guineas (L).

Listen toppes af Doug Watsons Mnasek (Empire Maker), der står med en OR på 96, svarende til 88 i skandinavisk handicap. Det er et pund højere end Saeed bin Suroors Soft Whisper (Dubawi) og henholdsvis 18 og 19 pund mere end Khatun og Revolutme.

Der er penge til de seks første gennem mål i løbet, og starterklæringen finder sted tirsdag morgen.

Torsdagens hovedbegivenhed for fuldblodshestene er hoppernes Cape Verdi Stakes (Gr.3) over 1600 meter græs.

Silent Night og Carlos Lopez vinder Svenskt 1000 Guineas. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Hér har Patrick Wahl meldt Rävdansen-opdrættede Silent Night (Night Of Thunder) mod otte potentielle konkurrenter inklusiv Charlie Appleby-trænede Summer Romance (Kingman), der i fjor vandt Princess Elizabeth Stakes (Gr.3) på Epsom.

Summer Romance står i OR108, svarende til 94 i skandinavisk handicap, og det er ni kilo over Silent Night, hvis internationale rating er på 90 – svarende til 85 i Skandinavien.


Se anmeldelserne til den kommende torsdag på Meydan hér.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen