fbpx

Meydan: Silent Night femte i Balanchine (Gr.2)

Patrick Wahl-trænede Silent Night var kun slået med lidt over fire længder i torsdagens Balanchine Stakes (Gr.2) på Meydan, og igen fik hun desværre ingen tjenester ved det lave udgangstempo.


Under Elione Chaves sprang Silent Night godt af og havnede hurtigt helt fremme blandt de forreste.

Så snart Chaves forsøgte at få hende ind bagved, tog Night Of Thunder-datteren hårdt fat i biddet og pullede derefter ærgerlige kræfter væk.

Ind på opløbsstrækningen blev det tilmed en trang situation, inden Chaves endelig fik frit lejde til angrebet, og herfra gik Silent Night forbilledligt, hvilket betød, at hun rent faktisk kun var en hals fra fjerdepladsen.

Sejren gik til Charlie Appleby-trænede Summer Romance (Kingman) med James Doyle på ryggen, og det var til en førstepræmie på 97,800 USD, mens Stall Dömle-Easy fik 4,890 USD for femtepladsen.


Se Balanchine Stakes (Gr.2) herunder:


Tidligere på aftenen sluttede Dina Danekilde-trænede Khatun (French Navy) på sjettepladsen i UAE Oaks (Gr.3).

Khatun var langt fra lige så godt gående som i debuten på Meydan, og allerede tidligt så alle chancer ud til at være forsvundet.

Hoppen var til slut slået med små 23 længder i mål af vindende Mnasek (Empire Maker), som Khatun ellers kun var lidt over to længder bagved senest i UAE 1000 Guineas (L).

Der var 2,500 USD i sjettepræmie til Khatuns ejer Ahmad Ghalita Almheiri.


Se UAE Oaks (Gr.3) herunder:


Resultater: Meydan, torsdag 18. februar

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen