fbpx

Legendariske Pat Eddery er død. 63 år gammel.

Den engelske træner og tidligere topjockey, Pat Eddeery, er død, Han blev 63 år gammel. Pat Eddery havde en fantastisk karriere som jockey med 4600 sejre, 11 championater og 14 klassiske vindere.


Han red bl.a. som første jockey for Vincent O’Brien i Irland og senere i mange år som første ockey for Khalid Abdullahs Juddmonte Stables.

Hans sejrsantal er i Europa kun overgået af Sir Gordon Richards.

Blandt Pat Edderys mange berømte vindere kan nævnes Dancing Brave (Prix de l’Arc) Grundy (Engelsk Derby), Rainbow Quest, Pebbles, El Gran Senor (se videoen herunder) m.fl.

I Skandinavien så vi Pat Eddery adskillige gange – bl.a med sejre i Scandinavian Open og Stockholm Cup på Harbour Dues.


Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top