fbpx

“Klart bedre sæsonstart end i fjor”

På trods af, at sæsonen endnu er ung, har Stutteri Hjortebo-opdrættede heste allerede passeret 1,5 millioner kroner i præmier siden nytår.


Suspicious Mind strækker ud under Elione Chaves. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.
Suspicious Mind strækker ud under vinterens ophold i Dubai. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.

”Det er klart bedre i forhold til samme tidspunkt i fjor”, siger Søren Hjorth Jensen torsdag morgen.

Årets første klassiske sejr kom i hus, da Queen Rouge (Lord Of England) vandt Mowerinaløb på Klampenborg i maj, og hoppen starter næste gang i den svenske pendant på Bro Park næste søndag. Hér rides der om en samlet præmiesum på 1,4 millioner svenske kronor.

”Vi er nået over 1,3 millioner i Skandinavien og dertil kommer de præmier som Suspicious Mind har indløbet i Dubai i vinter. De resultater, som er hjemme, kommer jo ikke dårligt tilbage, og jeg er meget spændt på Suspicious Mind på søndag, når han starter for første gang i Skandinavien i år”.

”Jeg må tilstå, at jeg ikke kender til hans nye træner. Han er ude på sin bedste distance, 2400 meter, men det er jo et handicap, så han får intet forærende”.

Nina Lindberg Lensvik-trænede Suspicious Mind er ude efter 91, tre kilo under sit maximum, og han skal bl.a. møde ligeledes danskopdrættede Gold Tyranny i Voter-dagens indledende Guldhandicap.

Bedækningssæsonen er nu inde i 11. time, og Hjortebo klanen har atter været godt beskæftiget.

”Vores hingste har bedækket 90 hopper. Stort set det samme som i fjor, og det må vi være tilfredse med”, konkluderer Søren Hjorth Jensen.

Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen