fbpx

Kevin sjette på Longchamp – staldkammeraten vandt

Kevin Stott kom søndag eftermiddag i mål som sjette på ryggen af Luca Cumani-trænede Roseburg. Alligevel kunne han her til aften rejse hjem til Newmarket som del af et vindende team, for Stotts pacemakerarbejde for Andrea Atzeni og Postponed resulterede i en Gruppe-2-sejr.


Kevin Stott på ryggen af Roseburg før Prix Foy (Gr.2). Foto: Amie Karlsson.
Kevin Stott på ryggen af Roseburg før Prix Foy (Gr.2). Foto: Amie Karlsson.

Postponed vandt nemlig nemlig Prix Foy (Gr.2) med trekvart længde efter at have skygget sin pacemaker ind på opløbet.

Kevin Stott holdt gang i Roseburg indtil 400 meter fra mål, hvorefter han hurtigt kunne tage sin hest op og i mål kun havde tyske Kerosin og Pia Brandt-trænede Bathyrhon bag sig.

Kevin Stott og Roseburg. Foto: Amie Karlsson.
Kevin Stott og Roseburg. I baggrunden ses træner Luca Cumani. Foto: Amie Karlsson.

Vindende Postponed er dermed klar til Prix de l’Arc de Triomphe (Gr.1) den første søndag i oktober, hvor han først og fremmest skal krydse klinger med mesterlige Treve, der er på jagt efter sin historiske tredje Arc-sejr på stribe.

Og Treve ser ud til at være bedre end nogensinde efter sin opvisning i dagens Prix Vermeille (Gr.1), hvor hun med små fem længder besejrede Candaliya.

De 3-årige hestes Arc-trial, Prix Niel (Gr.2), blev en nem opgave for Andre Fabre-trænede New Bay, der også har meldt sig som en seriøs kandidat sammen med gårsdagens kontroversielle Irish Champion Stakes-vinder, Golden Horn.


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top