fbpx

Kalder Tyskland på Neuroths 2-årshær?

Der hersker ingen tvivl om, at den skandinaviske 2-årssæson så langt i 2021 totalt er domineret af Wido Neuroth og Stall Perlen. Søndagen bød på endnu en opvisning af de blå og hvide farver, da Indy Humor vandt foran Pas De Faux.I mangel på konkurrence og dermed aflysninger af 2-årsløb hjemme på Øvrevoll, var Wido Neuroth nødsaget til at sende både Indy Humor (Distorted Humor) og Pas De Faux (Vadamos) til Bro Park.

De to hingste debuterede over 1600 meter i et maidenopgør der ikke skortede på øvrige talenter, og hestene sad på legen fra start til slut.

Jan-Erik Neuroth havde valgt at ride Breeze Up-importen Indy Humor, og han sad på den rigtige heste.

Indy Humor vandt med en sikker halv længde foran Pas De Faux, som missede flere længder i starten og måtte bruge kræfter på at svare sit indvendige spor op under Sandro De Paiva.

I opløbet trak de to Stall Perlen-heste langt væk fra de øvrige og sluttede syv længder foran Julian McLarens debuterende Golden Song (Goldencents), der igen var yderligere en længde foran Maria Sands Mahalia (Barocci).


Indy Humor og Jan-Erik Neuroth vinder foran staldkammeraten Pax De Faux med Sandro De Paiva. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Indy Humor blev købt på Arqanas Breeze Up Sale i Doncaster i maj.

Hingsten er halvbror til den dobbelte Grade-2-vinder Silentio (Silent Name), der desuden var tredje i Breeders’ Cup Mile (Gr.1) og Shoemaker Mile (Gr.1), og til Belmont Derby Invitational (G1)-2’eren No Word (Silent Name).

Pas De Faux blev handlet for 220,000 guineas på Tattersalls October Yearling Sale i fjor og er halvbror til bl.a. Gruppe-3-placerede Starbright (Duke Of Marmalade).

Indy Humor og Pas De Faux tilhører en stjerneparade af 2-årige navne hos Wido Neuroth, der allerede inkluderer de ubesejrede storløbsvindere Mystery Night (Night Of Thunder) og Downtown Leo (Speightstown).

Mystery Night vandt i sin seneste start hopperne Amacitalöpning på Bro Park, mens Downtown Leo slog til i The Heatherwold Cup på den norske Derbydag.

Både Mystery Night og Downtown Leo har åbenlyse storløbsopgaver på Bro Park og Øvrevoll i den kommende tid – førstnævnte starter i søndagens Svealandlöpning på Cup-dagen i Stockholm – men til gengæld kan Tyskland kalde på Indy Humor og Pas De Faux.

“De er meldt i Vinterfavoriternas Pris her på Bro Park, men det kan også være, at de går mod Tyskland”, afslørede Jan-Erik Neuroth i det efterfølgende sejrsinterview.


INDY HUMOR (USA)
brun hingst 2019
v. Distorted Humor (Forty Niner)
1. mor Listen A P (A P Indy)
2. mor Ecoute (Manila)
3. mor Soundings (Mr Prospector)
1. karrieresejr i 1. start.
41.500 SEK.
Hcp.: –
Ejer: Stall Perlen.
Træner: Wido Neuroth.
Opdrætter: Jacalyn, Tillman, Distorted Humor Syndicate.
Købt for 260,000 GBP (Peter & Ross Doyle Bloodstock) på Arqana Breeze Up Sale 2021.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen