fbpx

João Moreira rider Master Bloom i Saudi International Handicap

Elione Chaves har ikke fået mulighed for at rejse fra Australien til Saudi på fredag, men Cathrine Erichsen har fundet lidt af en afløser i Chaves’ landsmand João “Magic Man” Moreira. Den eneste jockey, som tre gange har formået at vinde otte løb på én og samme løbsdag.


Elione Chaves ses her på ryggen af Cathrine Erichsen-trænede Master Bloom under forberedelserne til Saudi Cup-dagen i Riyadh i 2022 – på fredag rider legendariske João Moreira. Foto: Privat.

Der er nu starterklæret til fredagen i Saudi, og Master Bloom starter altså i Saudi International Handicap over 2100 meter græs med $500,000 i samlet præmiesum.

Den tidligere Derby- og Scandinavian Open (Gr.3)-vinder var også til start i dette opgør i fjor, hvor han sluttede ubesejret, men han kommer lidt bedre ind vægtmæssigt i dette års udgave efter sin OR 102 – 91 i skandinavisk tal – og han bærer den femtehøjeste vægt ud af de 14 deltagere.

Saudi International Handicap rides kl. 18:25 lokal tid i Riyadh, hvilket svarer til 16:25 i Skandinavien.

Joao Moreira på Verde Mar. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Joao Moreira på Verde Mar efter sejren i Zawawi Cup (Gr.3) på Sveriges Derbydag i 2012. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Master Bloom bliver dermed den første skandinaviske hest i aktion på fredag, hvor det samlede program for deltagerne i Mellemøsten ser således ud:

Klik på løbstidspunkterne for at åbne en fane med Racecard.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top