fbpx

“Jeg kan have købt min sidste hest”

Med bare to sejre til stalden i år, har 2019 ikke været til hurraråb for Aalborg-træner John Nielsen. ”Jeg havde troet og håbet på et par sejre i Aalborg forleden, så det var skidt for mig, at løbene måtte aflyses”, siger han torsdag morgen.


John og Villy Nielsen på Goffs UK i Doncaster. Foto: GalopSport.
John Nielsen (til venstre) med sin bror, Villy, efter sidstnævntes køb af Efitiraath i Doncaster i fjor. Foto: Filip Zwicky Agency ApS.

”Hestene virkede helt på toppen til finaledagen, og jeg tror faktisk, at jeg kunne have indhentet Torben Christensen og sikret mig championatet, men sådan skulle det ikke gå”.

”Nu håber jeg, at løbene gennemføres i Aarhus på lørdag, hvor jeg deltager med fire af de fem heste jeg træner”, fortsætter John Nielsen.

”Alle fire kan være med fremme, men jeg tillægger Angels Calling den største chance”.

Nordjyden har i mands minde gæstet Øvrevoll mod slutningen af sæsonerne, og også hentet gode penge, men i år har man kun set John Nielsen en enkelt gang, hvilket var tilbage i august.

Han gæstede med tre heste, men ingen af dem kom i pengene.

”Jeg er blevet ældre og har ikke længere energi til at rejse langt. Jeg har heller ingen plan om at købe nye heste. Det ligger til, at vi fortsætter næste år med dem vi har, og så med min travhest Spicy Shot, som skal starte henover vinteren”.

”Jeg havde to travheste indtil for nylig, men den ene duede ikke, så den har jeg solgt til travskolen i Aalborg”, sammenfatter John Nielsen.

Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll til toppen