fbpx

Jamie Spencer på Dano-Mast i Champion Stakes (Gr.1)

Torsdag eftermiddag lå det fast, at Dano-Mast får hjælp af det unge verdensnavn Jamie P. Spencer i Emirates Airline Champion Stakes (Gr.1) i Newmarket på lørdag.


Champion Stakes bliver løber over distancen 2000 meter og har godt 2,5 millioner danske kroner i førstepræmie.

Dano-Mast og rejsekammeraten Porsa System, der skal dyste i det 3200 meter lange Jockey Club Cup (Gr.3), ankom til Newmarket tirsdag eftermiddag, hvor de stille og roligt har vænnet sig til de nye omgivelser.

Porsa System tog rejsen perfekt og virker rigtig veltilpas, mens Dano-Mast som så ofte før har haft nogle tilvendingsproblemer. Han svedte meget efter rejsen, og de sidste dage har han spist dårligt, men der er dog 48 timer til starten går og jeg tror og håber på at han er 100% i orden på lørdag”, fortæller Poulsen fra Newmarket.

Dano-Mast får 12 konkurrenter, heriblandt den irske derbyvinder Alamshar/J.P. Murtagh, 1000 Guineas-vinderen Russian Rhythm/Kieren Fallon, forrige års Champion Stakes-vinder Nayef/Richard Hills og Godolphins nyerhvervelse Vespone/Frankie Dettori.

Mens Jamie Spencer sidder op på Dano-Mast bliver det Khalid Abdullahs førstejockey Richard Hughes der skal føre Porsa System igennem karrierens hårdeste opgave.

“Det var vores idé at få Richard Hughes på begge heste, men han har kontrakt med Richard Hannon og er derfor ‘låst’ på hesten Nysaean i Champion Stakes. Vi er dog godt tilfredse med at få Jamie Spencer, der er et af de helt store navne i sporten og de sidste par sæsoner har været tilknyttet to af verdens største væddeløbsstalde, Aidan O’Brien og Godolphin”, slutter Flemming Poulsen.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top