fbpx

Ingen skandinaviske anmeldelser til Meydan på fredag

Der er ingen navne fra hverken Søren Jensen eller Niels Petersen på morgenens anmeldelsesliste til fredagens Carnival-meeting på Meydan, hvor hovedbegivenhederne er Gruppe-2-opgøret Zabeel Mile og Listed-opgørene Al Khail Trophy og UAE 1000 Guineas.


Søren Jensen-trænede Got A Lot strækker ud på Meydan under Liam Doran. Foto: Dubai Racing Club.

Der er blot anmeldt syv 3-årige hopper i årets første klassiske opgør på Meydan, og den britiske træner Harry Eustace står med feltets højest handicappede navn, Galiway-datteren Cite d’Or, der har en OR på 100 – svarende til 90 i skandinavisk form.

Herefter kommer de seks øvrige kandidater med omregnede skandinaviske tal på 85, 83, 83, 81 og 78.

På den baggrund er det ærgerligt, at der ikke findes en 3-årig skandinavisktrænet hoppe i Dubai, som kunne forsøge at tage kampen op over 1600 meter dirt på fredag.

Den eneste 3-årige hoppe fra Skandinavien er i år Søren Jensen-trænede Got A Lot (Camelot), og hun kommer ikke til at gå dirt-vejen på Meydan. Til gengæld er der flere passende opgaver til hende på græsset, og den første forventes at blive næste fredag den 27. januar i Jumeirah Fillies Classic over 1400 meter.

Og netop fredag den 27. januar tegner til at blive en spændende dag set med skandinaviske briller. Søren Jensen forventer nemlig også at starte Good Fortune (Appel Au Maitre) i Zabeel Turf over 2000 meter græs – et løb Niels Petersen ligeledes har sat ring omkring til White Heart (Camelot).

Petersen forventer også at starte Skandinaviens på nuværende tidspunkt højest handicappede 3-årige hest, danskopdrættede Slava Ukraini (Moohaajim), den 27. januar i Jumeirah Classic over 1800 meter græs, og endelig kan der samme dag blive sæsondebut til Could Be King (Bated Breath) i Dubai Sprint.


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top