fbpx

Havde tre åringer med på auktionen i fjor – alle nåede med i Auktionsløbet

Sandie og Kasper Bregnager Kjær, der opdrætter og fremstiller under navnet Healthy Horse Stud, fik i fjor deres debut på Scandinavian Open Yearling Sale. Ægteparret fremstillede tre åringer, og på lørdag er samtlige med blandt de 15 deltagere i Dansk Galops Auktionsløb.


Alakay aflægger herover sin maidentitel foran Amicone, der igen er blandt konkurrenterne i Dansk Galops Auktionsløb på lørdag. Foto: Burt Seeger.

Det er Bettina Andersen-trænede Lucien (Hurricane Red), samt Alakay (Wilshire Boulevard) og Bad Investment (Wilshire Boulevard), som Sandie Kjær selv træner for henholdsvis L.T. Racing og I/S Horse Team.

Alakay, der er første afkom ud af Teofilo-datteren Giulia, har som den eneste af de tre vundet, men både Bad Investment og Lucien har leveret præstationer der er gode nok til at finde plads i det store opgør, der med sin samlede præmiesum på 600.000 kroner er Skandinaviens højest doterede 2-årsløb.

På fredagens Scandinavian Open Yearling Sale, der altså afholdes et døgn før Auktionsløbet, fremstiller Healthy Horse Stud også tre halvsøstre til de 2-årige auktionsløbsdeltagere – alle efter Al Shemali (Medicean).

Scandinavian Open Yearling Sale streames live fra siden www.YearlingSale.dk, og i år kan der tillige bydes online ved forhåndsregistrering.

YearlingSale.dk kan du lige nu se masser af fotos, videoer og opdaterede katalogsider på de tilmeldte åringer, og du kan ligeledes holde dig ajour med udgåede lotnumre. På nuværende tidspunkt er ni af de 93 tilmeldte åringer trukket fra auktionen.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll til toppen