fbpx

Harald Dørum: Bro Park har kostet 850 millioner

Svensk Galopps administrerende direktør, norske Harald Dørum, har mandag publiceret et oplysende indlæg på selskabets egen hjemmeside, hvori der gives et opdateret billede på den såkaldte “Täby Park-aftale”. Direktøren påpeger heri, at Bro Park har haft en investeringsramme på 850 millioner svenske kronor.Dørum bedømmer ligeledes, at den tillægsaftale som Svensk Galopp indgik i 2017 vil ende med at koste organisationen mere end 500 millioner kronor før vi når 2034.

Samtidig har Svensk Galopp overgivet samtlige styringsparametre i Täby Park-aftalen til Skanska og JM, og projektet anslås ikke til at være færdigt før om ca. 50 år – i 2070.

Harald Dørum begrunder sit oplæg med, at han føler det er vigtigt, at udenforstående får de korrekte informationer gældende Svensk Galopps økonomiske udfordringer, ikke mindst set i lyset af udtalelser og artikler i sportens øvrige medier.


Harald Dørum. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

I denne sammenhæng mener Dørum specielt det interview som Jockeyklubben (ikke at forveksle med SG) bragte med den tidligere direktør i Svensk Galopp og “manden bag Bro Park”, Dag Johansson.

Harald Dørum tiltrådte posten som øverste chef i Svensk Galopp i september i fjor.


Harald Dørums indlæg kan læses hér.

Jockeyklubbens interview med Dag Johansson kan læses hér.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen