fbpx

Got A Lot sjette i Jumeirah Fillies Guineas

Stald Airbornes 3-årige hoppe Got A Lot fik den sidste præmie på $3,000 i fredagens Jumeirah Fillies Guineas over 1600 meter græs på Meydan. Under Antonio Fresu lå Camelot-datteren bagerst i feltet undervejs, men hun kæmpede bravt til stregen og leverede igen en solid præstation.Sejren i løbet gik til Godolphins suveræne Mawj (Exceed And Excel), der var alene i opløbet og vandt med ni længder foran Fairy Cross (Dubawi). Got A Lot var seks længder bag andenhesten.

Starten i Jumeirah Fillies Guineas blev også den sidste i denne omgang for Got A Lot, der sammen med sin ældre staldkammerat Good Fortune (Appel Au Maitre) nu kan vende tilbage til Søren Jensens hovedkvarter på Enghavelyst og forberedelserne til den klassiske sæson på de skandinaviske baner.

Got A Lot, der i fjor vandt to af sine tre starter og sluttede af med at vinde Vinterfavoriternas Pris på Bro Park, har i første omgang de tre skandinaviske 1000 Guineas-opgør på programmet, men hun er også meldt i både Svenskt og Norsk Derby.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top