fbpx

Goffs UK: Hopper efter Night Of Thunder og Highland Reel til Skandinavien

Goffs UK indledte i denne uge den internationale sæson for åringsauktioner med Premier Sale i Doncaster, og det resulterede i to køb til henholdsvis Bro Park og Øvrevoll.


Sandra Brolin sikrede sig denne Highland Reel-datter på Goffs UK Premier Sale. Foto: Filip Zwicky Agency.

Sandra Brolin sikrede sig lot 120, en brun hoppe efter Coolmores syvdobbelte Gruppe-1-vinder Highland Reel (Galileo), hvis første årgang er åringer nu.

Hoppen er ud af den ustartede Acclamation-datter Bronte Sister, der er halvsøster til Listed-vinderen Bronterre (Oasis Dream) og fra samme moderlinje som den dobbelte Prix de l’Abbaye (Gr.1)-vinder Committed og den firedobbelte Gruppe-1-vinder og avlshingst English Channel.På andendagen af Goffs UK Premier Sale var agent Ross Doyle i aktion på vegne af norske Bente og Magne Jordangers Stall Perlen.

Doyle fik hammerslaget på 62.000 pund for lot 370, en hoppe efter sensationelle Night Of Thunder (Dubawi) og ud af den ustartede Rock Of Gibraltar-datter Red Roxanne, der i forvejen er mor til to vindere.

Night Of Thunder er i Skandinavien bl.a. far til den dobbelte Guineas-vinder Silent Night og til netop Stall Perlens 2-årige hoppe Thunderey, der er ubesejret i sine to første starter og senest vandt Amacitalöpning i overlegen stil.

Thunderey trænes af Wido Neuroth, som også får ansvaret for Stall Perlens nyindkøbte hoppe, der ses på videoen herover.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder