fbpx

Goffs Orby: Tre nye åringer til Jägersro

The JC Organization og Mac Racing var blandt køberne på sidstedagen af Goffs Orby Sale i Doncaster, og det betød tilgang af heste til Jägersro-trænerne Lennart J:r Reuterskiöld og Francisco Castro.


Lot 387, fuks hingst v. Lea ud af Seeking Luck (Seeking The Gold), blev købt for 60,000 pund af The JC Organization igennem Filip Zwicky Agency. Foto: Filip Zwicky Agency.

Danske Alice Weiste og John Christensen, der med deres The JC Organization suverænt fører kampen om svensk galopsports ejerchampionat, indledte handelsdagen med at få hammerslag på lot 387.

Hingsten blev sikret for 60,000 pund igennem Filip Zwicky Agency, og er en fuks amerikanskfødt søn af Donn Handicap (G1)-vinderen Lea (First Samurai) som står opstaldet på Claiborne Farm i Kentucky.

Lea har to sine to første årgange på banerne i Nordamerika og er far til Stakes-vindere på både græs og dirt.Åringens mor, Seeking Luck (Seeking The Gold), er mor til tre vindere ud af lige så mange startende – heriblandt den tidligere Coolmore-ejede Pennsylvania (The Factor), der som åring kostede 375,000 dollars på Fasig-Tipton.

Seeking Luck er også mor til 2-årige Technologyplatform (Carpe Diem), der blev solgt for 155,000 dollars på Ocalas Breeze Up Sale i juni og endnu er ustartet.

Endvidere er Seeking Luck halvsøster til Santa Catalina Stakes (Gr.2)-vinderen Lucky Pulpit (Pulpit), der er avlshingst i USA og far til den eminente Kentucky Derby (Gr.1)- og Dubai World Cup (Gr.1)-vinder California Chrome, og i moderlinjen findes bl.a. også Florida Derby (G1)-vinderen og championbeskeleren Unbridled’s Song.

Den fukse hingståring går i træning på Jägersro hos Lennart J:r Reuterskiöld, som i forvejen også træner Gulfstream Tiger (Elusive Quality), Havana Red (Havana Gold) og Wolfof Vancouver (Speighstown) for The JC Organization.


Se video af hingståringen på Goffs Orby Sale herunder:Francisco Castro. Foto: Goffs.

To gange Castro

Francisco Castro fulgte op på sit enlige hammerslag på førstedagen af Goffs Orby Sale med to nye handler til stalden i Malmö.

Først sikrede chileneren sig for 10,000 pund en fuks amerikanskopdrættet hingst efter Frankels helbror Noble Mission (Galileo) ud af den dobbelte Listed-vinder Short Dance (Hennessy).

Short Dance er i forvejen mor til seks vindere, herunder Listed-vinderen Exoteric (Champs Elysees), og hendes halvsøster Heart Stopping er bl.a. mor til Gruppe-2-vinderen Lolly For Dolly.


Lot 449, fuks hingst v. The Gurkha ud af Travel, købt for 23,000 pund af Francisco Castro til Mac Racing.

Siden købte Castro med sine mangeårige kunder i Mac Racing over telefonen lot 449, en fuks hingst efter Gruppe-1-vinderen The Gurkha (Galileo) ud af den firedobbelte vinder Travel (Street Cry).

Travels første afkom, 3-årige Global Storm (Night Of Thunder), har vundet to gange som 2- og 3-årig, og selv er hun ud af Grade 3-vinderen Away (Dixieland Band) og halvsøster til Grade-2-vinderen og Kentucky Derby (G1)-2’eren Eight Belles (Unbridled’s Song).

Castro fik hammerslaget på hingsten for 23,000 pund.Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder