fbpx

Fortsat tæt i toppen af Klampenborgs trænerliga

April og maj er nu lagt bag os, og på Klampenborg er adskillige trænere kommet stærkt i gang med den nye sæson. Bent Olsen har vundet flest løb og Niels Petersen har tjent flest penge, men blot 60.000 kroner skiller nummer ét og fire i kampen om trænerchampionatet.


Niels Petersen og Carlos Lopez er på lørdag tilbage i Klampenborg med sidste års Derbyvinder Iron Butterfly, som er forhåndsfavorit i Dansk Breeders’ Cup. Foto: Burt Seeger.

Niels Petersen, der er regerende championtræner i Hovedkvarteret, har hidtil vundet fire løb i 21 starter og staldens heste har indløbet 378.903 kroner, hvilket blot er 5.170 kroner mere end Nina Lensvik på andenpladsen.

Lensviks enlige sejr i seks starter kom med Suspicious Mind (Appel Au Maitre) i Scandinavian Open Championship (Gr.3), men hun har desuden også sadlet Eternity Tree (Juniper Tree) ud til en andenplads i Mowerinaløb.

Bent Olsen indtager tredjepladsen med seks sejre i 45 starter og 319.520 kroner på præmiekontoen. Det er præcis 1.000 kroner mere end Bettina Andersen, der der i 23 starter har sadlet fire vindere.

På femtepladsen befinder Brian Wilson sig, og han er blot få tusinde kroner fra at runde 300.000. Akkurat som Niels Petersen og Bettina Andersen er Wilson noteret for fire vindere.

Resten af Klampenborgs trænertop udgøres af Cathrine Erichsen, Lars Kelp, Lennart J:r Reuterskiöld, Jessica Long og Francisco Castro i nævnte rækkefølge.


Jacob Johansen er øjeblikkets oftest sejrende rytter på Klampenborg. Foto: Burt Seeger.

Blandt rytterne holder Jacob Johansen førstepladsen med seks vindere, hvilket er en enkelt mere end både Carlos Lopez og Oliver Wilson, og to mere end Per-Anders Gråberg og Marcos Robaldo.

I opdrætterchampionatet har Stutteri Hjortebo i vanlig stil lagt sig foran, anført af SOC-vinderen Suspicious Mind. Bechmann Racing, der står bag 2000 Guineas-vinderen Charming Knight (Decorated Knight), er nummer to foran Dean og Mette Olsen, der har opdrættet Mowerina-vinderen Titannia (Appel Au Maitre).

De opdaterede stillinger i Klampenborgs championat kan nærlæses i programmet til lørdagens storløbsdag, hvor hovedbegivenheden er Dansk Breeders’ Cup.

Niels Petersen må være klar favorit til at udbygge sin føring i trænerchampionatet, idet han står bag ikke mindre end fem af feltets 12 deltagere – heriblandt forhåndsfavoritten Iron Butterfly (Swipe).

Se programmet hér.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top