fbpx

Følger Sea Lodge efter Lot Of Joy?

For et år siden vandt Stall Perlen, Wido Neuroth og Jan-Erik Neuroth Svenskt St. Leger med Lot Of Joy, og på lørdag har trioen en stor chance for at vinde det klassiske løb igen.


Sea Lodge og Jan-Erik Neuroth på vej mod en overlegen triumf i ITM Dansk Oaks foran Precious og Waikiki. Foto: Burt Seeger.

I år hedder favoritten Sea Lodge (Sea The Stars), og hun kommer med bundsolide præstationer bag sig. Næstsenest var hun anden i Norsk Derby bag Hard One To Please (Fast Company), og senest tog hun en overlegen sejr i Dansk Oaks.

De 2930 meter på Göteborgs græstæppe ser heller ikke ud til at være nogen bagdel, og der skal uden tvivl en god hest til at besejre hende i sæsonens sidste svenske klassiker.


Kan Tin Win og Jacob Johansen true Sea Lodge på Göteborgs græs?. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Blandt de otte konkurrenter findes staldveninden Roxette (Le Havre), der senest vandt på Øvrevoll foran endnu en af lørdagens deltagere, Entangle Rose (Flintshire).

Lennart J:r Reuterskiöld tager turen til Göteborg med Tin Win (Appel Au Maitre),  og Jessica Long gæster med den danske Derby Trial Stakes-vinder Amanda (Appel Au Maitre).

Desuden starter Bearwinner (Verde Mar), Mojave Ghost (Barocci), Disraeli (Barocci) og Muraki (Devil’s Drink).


Den foreløbige startliste til lørdagen i Göteborg ses herunder.


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll til toppen