fbpx

Følg med i Hestesportens Galla fra kl. 19 på lørdag

Årets udgave af Trav- og Galopsportens Galla bliver grundet Covid-19 sendt som en tv-udsendelse på Fasttrackracing.dk og SportsBoxen. Udsendelsen går i luften på lørdag kl. 19.00.


Af Henrik Boye Ebbesen

På lørdag løftes sløret for, hvilke to- og firbenede profiler der vinder de forskellige kategorier ved Trav- og Galopsportens Galla 2020.

Da coronaen desværre har sat en stopper for al festivitas, bliver gallaen som tidligere offentliggjort afviklet som en tv-udsendelse. Den er blevet til i et tæt samarbejde mellem tv-producenten STV, gallakoordinator Lone Kristensen og Dansk Hestevæddeløb.

Gallaudsendelsen sendes direkte fra et studie på Jydsk Væddeløbsbane med start kl. 19.00. Her vil værterne, Fast Track-reporter Nicole Marsing og tidligere travtræner Peter Jensen, guide seerne sikkert gennem aftenen.

Samtlige kategorivindere indenfor såvel trav- som galopsporten udnævnes i løbet af udsendelsen, og det vil blive muligt for seerne hjemme i stuen at se eller lytte til de enkelte vinderes reaktioner.

Derudover krydres udsendelsen med en række indslag fra trav- og galopsportens fascinerende verden, ligesom der vil være en overraskelse i den mere kulørte afdeling.

Så husk at se med på Fasttrackracing.dk og SportsBoxen på lørdag kl. 19.00.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder