fbpx

Fire skandinaviskejede heste under hammeren på Goffs Orby

Den store irske auktionsuge på Goffs starter på tirsdag og fortsætter til og med fredag. De to første dage omfatter Orby Sale, og her sælger Stall Perlen og The JC Organization hver to åringer på den store scene.


Angel Love/Jan-Erik Neuroth stryger forbi Kitty Cat Fly og vinder IKC Svenskt Oaks. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Angel Love ved sejren i Svenskt Oaks 2016. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

De fleste husker sikkert Wido Neuroth-trænede Angel Love. Den tyskopdrættede Pivotal-datter som vandt Svenskt Oaks, Malmö Stads Pris, Jockeyklubbens Avelslöpning og Erik O Steens Memoriel, og som var anden i Stockholm Fillies & Mares’ Stakes (L).

Angel Love fik i fjor sit første afkom, en hingst efter Coolmores Gleneagles (Galileo), på Kellsgrange Stud i Irland. Det er denne hingst, der på næste onsdag fremstilles som lot 335.

Lidt senere på onsdagen sælger Stall Perlen lot 361, en fuks hingst efter Darleys Night Of Thunder (Dubawi).

Denne hingst blev købt som et pinhook for 150,000 euro gennem Peter & Ross Doyle Bloodstock på Goffs November Foal Sale i fjor, og han fik sig noget af en opdatering med på vejen, da den 4-årige helsøster Rumbles Of Thunder for kort tid siden sejrede i Give Thanks Stakes (Gr.3).

Hvis ikke du i første omgang fik læst Racing Post-journalist Martin Stevens’ interview med Stall Perlens Magne Jordanger i forbindelse med det forestående Goffs Million, kan du finde det hér.


Lot 34 på Goffs Orby Sale 2022. Hingst efter Churchill. Foto: Coulonces.

Danske The JC Organization sælger på førstedagen af Goffs Orby Sale også to pinhooks, der i fjor blev udvalgt på Goffs November Foal Sale af Karina og Alexander Elsass’ York Stutteri, og som fremstilles af Anna Sundströms franske Coulonces Sales.

Den første er lot 34, en fuks hingst efter Churchill (Galileo), der blev erhvervet for 125,000 euro som føl.

Hingsten er ud af den franske Gruppe-3-vinder Lady’s Purse (Doyen) og han er halvbror til bl.a. Masekela (El Kabeir), der i juni sluttede på fjerdepladsen i Epsom Derby (Gr.1).


Lot 225 på Goffs Orby Sale 2022. Hoppe efter Ten Sovereigns. Foto: Coulonces.

Senere på førstedagen kommer turen til lot 225, en mørkebrun hoppe efter Ten Sovereigns (No Nay Never) ud af Sodashy (Noverre).

Hoppeåringen, der kostede 165,000 euro i ringen som føl, er halvsøster til fire vindere inklusiv den dobbelte franske Listed-vinder Talk Of Listen (Alhebayeb).

Desuden er hun nært relateret til Karl Burkes 2-årige Cold Case, som senest vandt millionopgøret Weatherbys Scientific £300,000 2-Y-O Stakes i Doncaster, og som forinden var tredje i Gimcrack Stakes (Gr.2) i York.


Katalogerne til Goffs Orby og Sportsman’s Sale kan ses hér.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top