fbpx

Derby25: Banespillet går snart ind i en ny fremtid

Ændrede spillevaner under coronaepidemien og et nyt lovkrav gør, at hestespiludbyderen Derby25 forventer markante forandringer af banespillet på Klampenborg Galopbane indenfor den nærmeste fremtid. Det forklarer Henrik Friis, administrerende direktør i Derby25.


Det sker blandt andet fordi der bliver længere mellem de folk, der går op i totalisatoren og siger ’20 kroner vinder på nummer 1 i næste løb’.

“Corona har påvirket samfundet på mange områder, og det gælder også folks spillevaner. Det har vi kunnet se på baneomsætningen efter corona, hvor folk i højere grad spiller online. Faktisk er baneomsætningen på enkelte baner faldet med over 50 procent”, siger Henrik Friis.

Samtidig vedtog regeringen tidligere på året, at alle spiludbydere i retail i løbet af 2022 skal registrere deres spillere for at modvirke både ludomani og kriminalitet.

“Alt dette gør, at vi ser ind i en ny fremtid, hvor vi forventer store forandringer af banespillet indenfor de kommende seks til ni måneder”, forklarer Henrik Friis.


At spille online med mobilen i hånden bliver fremtiden på væddeløbsbaner verden over – også på Klampenborg.

Hvordan det konkret kommer til at blive, kan Henrik Friis endnu ikke udtale sig om, men han fortæller, at Derby25 allerede i indeværende galopsæson kommer til at opsætte nyt markedsføringsmateriale på Klampenborg Galopbane, som skal få de besøgende til at prøve at spille online på enten derby25.dk eller via Derby25-appen.

“Jeg er overbevist om, at når først de spillere, som endnu ikke har prøvet at spille på vores hjemmeside eller app, finder ud af, hvor nemt og hurtigt det er, så skal de nok blive glade for det”.

“Samtidig slipper de for at skulle stå i kø for at kunne sætte deres spil”, siger Henrik Friis og forklarer, at 20 travbaner i Sverige med succes allerede er gået rent digitalt.

Det hele kommer til at ske i tæt samarbejde med Klampenborg Galopbane, understreger Henrik Friis.

“Det er vigtigt at pointere, at selvom rammerne for baneomsætningen forandres og mere spil bliver online, så har vi ingen intentioner om at svække vores engagement med Klampenborg Galopbane”.

“Tværtimod kommer vi til at satse på en ny afregningsmodel, som vil skabe grobund for udvikling af galopsporten og dannelsen af nye galopspillere,” slutter Henrik Friis.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen