fbpx

Dano-Mast sæsondebuterer på Longchamp

Flemming Poulsen-trænede Dano-Mast skal i morgen søndag ud og forsvare sin status som ubesejret på én af verdens største væddeløbsbaner, Longchamp i Paris, hvor hingsten i 2002 strøg til tops i Prix Dollar (Gr.2) og virkelig leverede startskuddet til sin forrygende internationale karriere som indbragte ham tredjepladser i både Hong Kong Cup (Gr.1) og Grosser Bugatti Preis (Gr.1).


Dano-Mast er nu blevet ni år gammel og skal ovenpå en mildest talt rædselsfuld sæson i fjor nu ud og bevise at han endnu ikke er et overstået kapitel på turfen.

Flemming Poulsen har fundet en opgave der passer som fod i hose, nemlig Prix de la Chausee d’Antin over 2100 meter med 20.000 euro i samlet præmiesum.

Løbet er udskrevet for 4-årige og ældre heste der ikke siden 1. maj 2004 har været placeret blandt de tre første i et Listed Race, og da Dano-Masts bedste placering i fjor var fjerdepladsen i Scandinavian Open Championship (Gr.3) bliver han ikke på nogen måde straffet vægtmæssigt som flere af de øvrige konkurrenter i løbet.

Flemming Poulsen fortæller fra Chantilly, at Dano-Mast virker til at være i god form og i et det hele taget er han langt mere ovenpå end hele sidste år, hvor stalden var plaget af virus.

“Vi har endnu ikke lagt nogen yderligere fremtidsplaner for Dano-Mast, men vi er helt sikkert blevet klogere efter søndagens opgave på Longchamp”, beretter Poulsen.

Dano-Mast rides af den franske stjernejockey Thierry Thulliez, der for fjorten dage siden ligeledes red Dano-Masts 3-årige staldkammerat Airex ind på en flot tredjeplads i dennes debut på Longchamp.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top