fbpx

Castro købte Montjeu-søn på førstedagen af Goffs Million

Jägersros championtræner Francisco Castro kom mandag eftermiddag godt i gang på Goffs Million Sale i Irland, hvor han fik hammerslag på to heste.


Første køb blev lot 40, en brun hingst efter Invicible Spirit og Indian Ridge-datteren Indienne. Indienne er helsøster til Gruppe-3-vinderen St Clair Ridge og fra samme familie som avlshingsten Superlative. Prisen for Invincible Spirit-sønnen var blot €17.000, svarende til godt 125.000 danske kroner.

Castros mest interessante køb på førstedagen af Goffs Million var dog lot 93, en brun hingst efter den alt succesrige Sadlers Wells-søn Montjeu og Mr Prospector-datteren Looking For Gold.

Den velafstammede årings mor er dermed helsøster til selveste Seeking The Gold, der foruden at være dobbelt Gruppe-1-vinder også har haft en yderst succesrig avlskarriere som far til bl.a. Dubai Millennium, Seeking The Pearl og Jazil. Looking For Gold er endvidere halvsøster til Grade-1-vinderen Fast Play og Grade-3-vinderen Stacked Pack.

Den nyindkøbte Montjeu-åring er bror til fire vindere i USA og Japan og kostede €70.000, hvilket svarer til ca. 520.000 danske kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top