fbpx

Captain Steve knuste Godolphin og co.

For tredje gang i løbets historie blev det amerikansk sejr i Dubai World Cup på Nad Al Sheba-banen i Dubai.Bob Baffert-trænede Captain Steve var nemlig en hel klasse bedre end sine konkurrenter i det 2000 meter lange opgør på dirt track, som Godolphin ellers havde vundet to år i træk med Almutawakel og Dubai Millennium.

Dette års udgave af Dubai World Cup havde ikke nær den samme standard som de forrige år, men løbet fik en flot vinder i Captain Steve, der fik en udvendig rejse af jockey Jerry Bailey.

Ind på lige bane var Captain Steve tre længder bag den førende To The Victory, men på en suveræn spurt gik den amerikanske topvæddeløber nemt forbi og vandt med tre længder.

Japanske To The Victory holdt sin andenplads en halv længde foran Hightori og State Shinto.

Godolphins største håb Best Of The Bests lå udvendig for Captain Steve det meste af vejen, men da hestene nåede opløbet var der overhovedet ikke noget at skyde med, og Best Of The Bests sluttede på en skuffende ottendeplads.

Godolphins to yderligere deltagere i løbet, Ekraar og Broche sluttede som henholdsvis syvende og tiende gennem mål, så skuffelsen var stor blandt værterne i Dubai, der måtte se førstepræmien på 3,6 millioner US Dollars gå til USA, mens andenpladsen på 1,2 millioner gik til Japan, og tredjepladsen gik til Frankrig.

Frankie Dettori havde også et skuffende World Cup-meeting, hvor det ikke blev til nogen sejre.

Efter medrivende opløbskampe blev han slået til andenpladsen i både UAE Derby med Street Cry og Dubai Sheema Classic med Fantastic Light.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top