fbpx

Arqanas Breeze Up nærmer sig

Det næste store Breeze Up-salg i Europa afholdes af Arqana, der efter to år i Doncaster nu er tilbage i Deauville uden corona-restriktioner og med et stærkt katalog hvor hovedparten er tilmeldt Sveriges Derby- og Oaks Serie i 2023.


Downtown Leo besejrede Chiefof Comanches i The Heatherwold Cup. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Fire af sidste sæsons helt store 2-årsstjerner i Skandinavien blev netop købt på Arqanas Breeze Up:

Stall Perlen købte Downtown Leo (Speightstown) for 110,000 euro og han gik ubesejret igennem 2-årssæsonen med sejre i blandt andet The Heatherwold Cup og Norsk Kriterium.

Samme ejere købte ligeledes Mystery Night (Night Of Thunder) for 140,000 euro, og hun vandt to af sine tre starter som 2-årig, heriblandt Amacitalöpning, og så var hun anden i Vinterfavoriternas Pris. Hoppen sæsondebuterede i søndags med en sikker triumf i Becky Moss Fillies Mile på Jägersro.


Pjerrot sejrede overlegent i Basnæsløb. Foto: Burt Seeger.

Lone Kaj Nielsen gav ca. 100,000 euro for Pjerrot (Hard Spun), der vandt på både Jägersro og Klampenborg i fjor. Hingsten afsluttede året med en overlegen triumf i Basnæsløb, og siden har han overvintret i Dubai, hvor det som bedst blev til en tredjeplads i Jumeirah Derby Trial.

Også Hästgruppen i Lunds store fuks Steinar (Union Rags) kom fra Arqana og kostede ca. 46,000 euro. Han var ubesejret som 2-årig i fjor og vandt Skånelandlöpning på sin hjemmebane Jägersro. Også han var i Dubai i vinterperioden.


Steinar var ubesejret i to starter som 2-årig på Jägersro. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Arqana har akkurat som Goffs UK meldt hele deres hovedkatalog til Sveriges Derby og Oaks Serie i 2023.

“Derudover er der tilkommet syv “Wild Cards” efter hingste som Oasis Dream, Siyouni, Night Of Thunder og Lope De Vega, men her skal det bemærkes, at disse ikke er meldt i Derbyserien. Er det en hest til Svenskt Derby eller Oaks man går efter, er der dog hele 145 lots at vælge imellem”, fortæller Arqanas skandinaviske repræsentant Morten Buskop.


Morten Buskop på Arqana, oktober 2020.

Buskop er allerede i Deauville den 11. maj, dagen før der breezes, og han er som altid behjælpelig og kan kontaktes via mail: mbuskop@live.com eller telefon +45 26 95 01 34.


Arqana Breeze Up Sale 2022

Breeze: 12. maj fra kl. 12 på græsset i Deauville

Auktion: 13. maj fra kl. 13 på Arqana

Se kataloget hér.

Se Wild Cards hér.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen