fbpx

Appel Au Maitre tredje i Deutschland-Preis (Gr.1)

Skandinaviens store champion, Wido Neuroth-trænede Appel Au Maitre, svarede søndag eftermiddag for en fremragende præstation, da han var slået med under en længde til tredjepladsen i det tyske Gruppe-1-løb Deutschland-Preis, redet af svenske Fredrik Johansson.Sejren gik til Jens Hirschberger-trænede Getaway, der tidligere har været fjerde i Prix de l’Arc (Gr.1), mens andenpladsen med det mindst mulige tilfaldt Flamingo Fantasy foran norske Appel Au Maitre, der igen havde to længder til sidste års tyske Derbyvinder Kamsin på fjerdepladsen.

Appel Au Maitre gik et fantastisk løb, og jeg er meget stolt af ham. Vi fik en perfekt rejse som anden bag Kamsin fra start, og ind på opløbet cantrede han let forbi Kamsin“.

“Desværre blev vi overrumplet af angrebene fra Getaway og Flamingo Fantasy, og Appel Au Maitre svarede faktisk op igen til slut. Jeg følte mig temmelig sikker på at vi havde andenpladsen i hus da vi skar målstregen, men målfotoet viste desværre at Flamingo Fantasy tog andenpladsen”, sagde Fredrik Johansson til Galopsport.dk kort efter præstationen, der er den bedste af en skandinavisktrænet hest siden Dano-Mast ligeledes opnåede tredjepladser i Gruppe-1-sammenhæng i Hong Kong Cup og Bugatti Preis (Gr.1) tilbage i 2002 og 2003.

Den bedste placering en skandinavisktrænet hest nogensinde har haft i Gruppeløbssammenhæng, var da Itsabrahma med Gunnar Nordling på ryggen var anden i Prix de la Foret (Gr.1).

Tredjepladsen i Deutschland-Preis (Gr.1) var 17.000 euro værd for Stall Perlen, som ikke engang med legendariske Valley Chapel formåede at opnå så fornemt et resultat som det Appel Au Maitre sørgede for her.

Appel Au Maitre beviste det allerede med fjerdepladsen i Tysk Derby (Gr.1) for to år siden, men jeg har sagt det adskillige gange tidligere – han er en hest det kan konkurrere på Gruppe-1-niveau i Tyskland, og jeg er overbevist om at såfremt han får flere chancer, kan det lykkes for ham at vinde et Gruppe-1-løb hernede”, tilføjede en meget veltilfreds Fredrik Johansson det store resultat i Düsseldorf.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top