fbpx

Andreas går på vandet: Hattrick på Bro Park

Forårssæsonens hidtil varmeste jockeynavn, Andreas Tapia Dalbark, fulgte sin forrygende lørdag på Klampenborg op med et ægte søndags-hattrick hjemme på Bro Park, og det kan ikke være andet end et spørgsmål om tid før han udpeges som førstejockey for én af Skandinaviens helt store ejere eller trænere.


Andreas Tapia Dalbark vinder med Ylva Brandts 3-årige hoppe Semesther. Foto: Svensk Galopp.

Dalbark, der nu både har vundet årets første Listed og årets første klassiske opgør i Skandinavien, og som står med en sejrsprocent på mægtige 30 på de svenske baner, vandt søndag med både Maria Sandhs Globemaster (Zaahid) samt Ylva Brandts duo Semesther (Ribchester) og Ellis St Martin (Zaahid).

Det var endda tre løb på stribe for den unge svensker, som kommer til at sove godt i nat ovenpå en drøm af en weekend.

Det samme kan Ylva Brandt, der foruden sejrene med førnævnte Semesther og Ellis St Martin også sadlede vinderen af det første Fegentri-opgør, Magno (Reliable Man), som blev redet til sejr af Camilla Orlandi.


Roy Arne Kvisla tager imod sin overlegne 3-årsvinder American Impact og Per-Anders Gråberg. Foto: Svensk Galopp.

Søndagen på Bro Park bød også på en enorm opvisning af Roy Arne Kvislas 3-årige American Impact (Distorted Humor), der i sit livs tredje start fløj væk fra sine konkurrenter i opløbet og sejrede med 12 længder under Per-Anders Gråberg.

Det var første start i år for American Impact, der er meldt i Sveriges Derbyserie.


Resultater: Bro Park, søndag 8. maj

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen