fbpx

Fremgang på de danske provinsbaner i 2024

Der resterer kun få dage af den danske galopsæson, og i Provinsens Galopsekretariat glædes sportschef Henrik Brendholdt over en klar fremgang i startfrekvensen på banerne i Odense, Aarhus og Aalborg.


Opløbet i JVB’s 100 Års Jubilæumsløb, hvor indvendige Sir Jeffrey og Jacob Johansen slår udvendige Harlekin med Elione Chaves og i midten Lucien under Oliver Wilson. Foto: Kjeld Mikkelsen / KMFOTO.DK

På Jydsk Væddeløbsbane er man gået fra et snit på 6,8 heste per løb i 2023 til 8,2 i denne sæson.

På Fyens Væddeløbsbane er det samme tal steget fra 7,8 i fjor til 8,4 i år, mens Aalborgs fremgang går fra 6,8 til 7,7.

“Jeg vil gerne takke provinstrænerne for at støtte godt op om løbene i Odense, Aarhus og Aalborg”, siger Brendholdt til GalopSport og fortsætter:

“Trænerne fra Aalborg har eksempelvis været rigtig gode til at tage den lange tur til Fyn, og desuden har flere trænere på Sjælland ofte bakket godt op omkring vores løbsdage”.

“Desuden har jeg en tro på, at de initiativer vi kører med i øjeblikket, med kun to procent i indskud i ordinære løb, samt der i løb med under 40.000 kroner i samlet præmiesum er 800 kroner til uplacerede heste, gør en forskel”.

Provinsgaloppen har i 2024 indtil nu afholdt 68 løb, og der mangler således stadigvæk to på Fyn den 4. oktober, fire i Aalborg den 13. oktober samt løbsdage i Aarhus den 28. oktober og 9. november.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top