fbpx

Anna Pilroth regerede med trippel i Aarhus

Svenske Anna Pilroth havde en flyvende mandag aften på Jydsk Væddeløbsbane, hvor hun red tre vindere fordelt mellem Lea Olsen og Tina Mortensen. Lea og Tina sadlede to vindere hver, mens det blev til en enkelt for Birgitte Nielsen, Camilla Løgtved og Tinna Hovgaard.


Anna Pilroth. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Anna Pilroth lagde for i 2-årsmaidenløbet, hvor hun kunne føre fra start til mål i bøjlerne på Lea Olsen-trænede Online Torkdahl (Al Shemali).

Online Torkdahl startede for fjerde gang og kom fra en god andenplads bag lørdagens Auktionsløbs-4’er Sisi (Wentworth).

Med den fornødne rutine i bagagen vandt hoppen ganske sikkert foran Zavannah (Havana Gold) med Melissa Vesterholm og Wonderboy (Wentworth) med Elione Chaves.

Sejren var 20.000 kroner værd for Ole Torkdahl, som i fjor købte Online Torkdahl på Scandinavian Open Yearling Sale. Hoppen var den første åring nogensinde, som blev solgt ‘online’, og dermed fik hun sit navn.

Hun er opdrættet af Berner Olsen og ud af den tidligere 2-årsstjerne Hongkong Paradigm (Pistachio), som selv er helsøster til den dobbelte Oaks-vinder Silverstone.

Allerede i dagens andet opgør, Handicap Klasse 3 over 1550 meter, var Anna Pilroth og Lea Olsen på pletten igen. Denne gang med 8-årige Sir Antonelli (Most Improved), som lagde ud som anden på afstand af Foretell (Dark Angel).

I opløbet overtog Sir Antonelli føringen, men blev på de sidste meter kraftigt udfordret af Sandie’s Dream (Belardo) med sin træner Mikkel Johansen i bøjlerne. Anna holdt dog Mikkel stangen på stregen, og så var dagens anden vinder i hus.

Og ‘hattricket’ kom i Moesgaard Handicap over 2000 meter, hvor Pilroth igen formåede at føre start til mål på ovalen i Aarhus.

Denne gang med Tina Mortensen-trænede Pura Vida (Gustav Klimt), som modstod presset der allerede opstod på bagsiden og tappert forsvarede sig hele vejen hjem foran stærkt afsluttende Alli Cat (Kahyl) med Emilia Hvitved og Cat’s Gambit (Olympic Glory) med Maikel Narvaez Bravo.

Tina Mortensen havde allerede i løbet forinden sadlet den første af dagens to vindere, og det var i hovedbegivenheden Marselisborg Handicap, hvor Pinerolo (Pistachio) og Lorenzo Putzulu besejrede staldkammeraten The Patriot (Primatico) med Evelina Rönnlund og Rikke Rohbach Bondes Carmen Torkdahl (Appel Au Maitre) med Elione Chaves.

Stald Jensenflyt, som købte Pinerolo ud af Niels Petersens stald i slutningen af juli, har nu vundet to gange for sin nye ejer og bogførte denne gang 25.000 kroner for sejren.

I Unit-Its Ærespræmieløb over 2000 meter fik lærling Victoria Larsen en sejr på ryggen af Camilla Løgtved-trænede Carino (Kingston Hill), som efter et stærkt avancement rundt opløbssvinget fortsatte ufortrødent til stregen og slog Centurion Red (Lea) med Lorenzo Putzulu og Sir Christian (Binary File) med Melissa Vesterholm.

Og derefter overtog de to Thorskovgaard-opdrættede helsøskende Stracciatella (Go Go Gadget) og Strakowsky (Go Go Gadget) showet i de afsluttende opgør.

Birgitte Nielsen-trænede Stracciatella lagde for med Evelina Rönnlund i Klasse 4 Handicap over 1550 meter og sikrede en førstepræmie på 13.000 kroner til Claus Kamstrup foran Speedgirl (Go Go Gadget) med Angel Alekov Yulianov og Lady Lee (Center Divider) med Elione Chaves.

Derefter afrundede den tre år ældre Strakowsky, som både trænes og ejes af Tinna Hovgaard, med sejr i hænderne på Emilia Hvitved.

Strakowsky slog til foran Sarah Langholm Hornstrups Philosophy (Baltic Rock) med Lorenzo Putzulu og Jytte Løgtveds Zascha (Appel Au Maitre) med Kelvin Belcourt.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top