fbpx

4-årige J J Jumbo ligner en ny stjernesprinter hos Ramallo

Ricardo Ramallo fremviste søndag eftermiddag en potentiel arvtager for staldens tidligere topsprinter El Guanche, da 4-årige J J Jumbo i sin skandinaviske debut vandt Guldhandicap med ni længder og steg syv kilo i handicap. Zawawi Cup (L) på Sveriges Derbydag ligner nu en passende opgave.J J Jumbo ejes af Sultan Saeed Harib i Dubai, og han vandt sin indtil i går eneste sejr over 1400 meter på den irske bane Dundalks all-weather den 12. juli i fjor. Inden da havde han overvintret i Dubai og været placeret tredje i Al Karama Stakes på Meydan.

Efter to starter på Dundalk i januar og februar blev J J Jumbo trænerskiftet til Frankrig, hvor han blev forsøgt to gange uden held på Chantilly, og derefter endte han hos Ricardo Ramallo på Jägersro.

J J Jumbo vinder legende let i hænderne på Maikel Narvaez Bravo. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

“Jeg har kun haft J J Jumbo i en god måneds tid, og han har trænet vældig fint, men jeg havde ikke regnet med at se ham vinde på denne måde. Han er meldt i Zawawi Cup på Derbydagen, og det er meget muligt at han starter dér”, fortalte den glade argentiner efter sejren.

J J Jumbo blev redet til sejr af Maikel Narvaez Bravo og vandt foran Kinsman (Exceed And Excel) og Mirador (Zaahid).

Ricardo Ramallo tager med sin familie imod J J Jumbo og Maikel Narvaez Bravo. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top