fbpx

25 internationale anmeldelser til Stockholm Cup-dagen

Mandag blev der anmeldt til hovedopgørene på Stockholm Cup-dagen den 18. september på Bro Park, og Svensk Galopp kan glæde sig over udsigten til en international løbsdag med mulighed udenlandske gæster i samtlige storløb.


Der er i alt anmeldt 25 internationale navne fordelt på de fem hovedbegivenheder, og det ser således ud:

Klik på hvert enkelt løb for at se anmeldelserne.


Den 8. september er det præcis 20 år siden Flemming Poulsen-trænede Dano-Mast sejrede i Stockholm Cup International (Gr.3) foran Harrier og Valley Chapel. Siden gik han direkte videre til Paris og vandt Prix Dollar (Gr.2) på Longchamp, hvorefter han sluttede året som tredje i Hong Kong Cup (Gr.1) på Sha Tin. Foto: Burt Seeger.

“Vi er en smule skuffede over antallet af anmeldte fra England, men til gengæld har vi fået mange fra Tyskland, hvilket er ekstremt positivt”, kommenterer Svensk Galopps sportschef Dennis Madsen.

Blandt de tyske trænere der har anmeldt heste til storløbsprogrammet er kendte navne som Andreas Wöhler, Waldemar Hickst og Henk Grewe, og selv om antallet af potentielle engelske kandidater ikke helt står mål med målsætningen, er der anmeldt heste fra både Archie Watson, Richard Hughes og David Menuisier.

Sidstnævnte har tidligere trænet af Stockholm Cup-vinder i form af publikumsfavoritten Thundering Blue (Exchange Rate), og i år har han anmeldt 5-årige Winter Reprise (Intello).

Winter Reprise ejes i øvrigt af ultra-karismatiske Clive Washburn, som også stod bag nu afdøde Thundering Blue.


Træner David Menuisier og ejer Clive Washbourn med Thundering Blue/Fran Berry. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Træner David Menuisier og ejer Clive Washbourn med Thundering Blue og Fran Berry efter sejren i Stockholm Cup International (Gr.3) i 2018. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

“Generelt set er vi glade for anmeldelserne til Cup-dagen, ikke mindst fordi nye skandinaviske navne er godt i gang med at etablere sig i eliten. Kombinationen af nye og ældre skandinaviske topheste samt gæsterne fra Tyskland og England skal nok gøre Cup-dagen ekstra seværdig”, konkluderer Dennis Madsen.

Stockholm Cup International (Gr.3) er de seneste tre år vundet af Niels Petersen-trænede Square De Luynes (Manduro), og den nu 7-årige vallak er meldt igen.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top